Când criza naște unicorni.

Apariții rare și ieșite din comun, proiectele execeptionale apar în situații exeptionale, alături de oameni dispuși să transforme provocările în oportunități. Post Pandemie, cu un război la granița și  semne de criză economică, Policlinica are mai multă treaba ca niciodată.

După 7 ani de adus împreună ONG-uri și profesioniști de marketing & comunicare, POLICLINICA Unicorns Society propune un nou exercițiu de contaminare între ONG și Business care poate duce la inovație  și la creșterea rezilienței.

 

Întâlnirile Unicorns Society aduc la firul ierbii profesioniști din business, ONG-uri și actori ai schimbării. Prima ediție a fost dedicată cooperativelor agricole și producătorilor mici și medii – o verigă din lanțul alimentar pe care o dorim cât mai puternică și mai bine pusă în valoare. Am pus participanții la lucru într-un format de hackathon pe trei teme aplicate:

  • găsirea unor soluții care să ajute producătorii și cooperativele să crească un business și să fie pregătiți pentru investiții;
  • construirea unei strategii prin care să fie promovate produsele din România și producția locală;
  • crearea unor platforme pentru producători care să fie accesibilă retailerilor.

Ideile și concluziile care au reieșit au nevoie de feedback și de ambasadori, tocmai de aceea le trecem în revistă și aici. Dacă vrei să ne trimiți un mesaj sau o propunere, sau dacă vrei să participi la următoarele noastre întâlniri, ne găsești aici.

Platforma producători locali

Scalarea afacerii

Strategie de țară -produs local