POLI Events

O serie de întâlniri excepționale sub umbrela Unicorns” Society  

Credem în puterea combinată a binelui așa că invităm la aceași masă Businessuri și ONG-uri care activează în aceleași domenii de creștere frumoasă a societății noastre. Pentru că e un proiect esențial are o pagină de prezentare separată, aici.

Policlinica ANTI-CRIZĂ

Criza COVID-19 a afectat semnificativ organizațiile neguvernamentale din România, atât în ceea ce privește sursele de finanțare, cât și în relația cu beneficiarii direcți. Încă din primele săptămâni ale pandemiei, am încercat să fim alături de organizațiile din rețeaua POLI, prin recomandări, muncă pro-bono sau soluții urgente. În toamna lui 2020, alături de partenerii noștri Romanian-American Foundation, lansăm o nouă ediție POLI, care se va acoperi perioada 2020-2022.

Ce aduce diferit POLI ANTI-CRIZĂ:

Ne concentrăm pe campanii de comunicare care au ca obiectiv fundraisingul.

Lucrăm direct alături de organizații, pentru care vom dezvolta, de la A la Z, campanii de comunicare cu obiective definite împreună.

Tot procesul de lucru va fi făcut public, pentru a putea ajuta și inspira inițiative similare să găsească soluții.

Lansăm o platformă de cursuri online care va putea fi accesibilă, la cerere, începând cu vara lui 2021.

Poli Data

Un proiect care mixează cu îndrăzneală resurse din zona de data marketing în lumea ONG.

Ne-am propus să învățam cum se analizează datele comportamentale în marketing pentru a crea campanii de comunicare de success pentru ONG-uri. Noroc cu Irina Savu, Data Intelligence Officer și mulțumită celor 5 super parteneri care au intrat în proiect alaturi de noi: Aspire Teachers, Fundația Civitas, Fundația Comunitara Sibiu, Fundația Comunitara Prahova și Fundația Comunitara Iași.

Foarte concert, ceea ce facem este să instalam un CRM creat de colegii de la Code for Romania, PAUL în infrastructura partenerilor noștri și cream campanii integrate de fundraising, donor care, creștere de baze de date, întărire legăturii cu stakeholderii organizațiilor, samd.

POLI Food Hubs

O micro comunitate pentru micii antreprenori.

Susținem în continuare campaniile de email marketing ale Food Shopurilor noastre preferate alaturi de partenera noastră, Raluca Creanga, care consiliază și crează campanii pentru Food Hubs în timp ce-și face doctoratul la MIT.

Apropos, daca nu ai auzit încă de Food Hubs powered by RAF, poate a venit momentul să ne cunoaștem: Magazinul cumsecade, Nod Verde, Roade si Merinde, Nord natural.