Echipa

Echipa care a pus umărul la desfășurarea programului este compusă dintr-o parte fixă, de management & facilitare,

și una mobilă formată din mentori & experți, pe care îi gestionăm în funcție de nevoile si specificul fiecărei grupe de ONG-uri participante.

 
alexandracantor2


Steluța geamănă a Daninei, a dat și ea jobul important din companie pe proiectele care-i dau sens și zvâc și la răsărit, și la apus de soare. Colaborăm ca-n familie, în proiectul Policlinica de Marketing și Comunicare pentru ONG-uri. S-a format ca trainer și e sufleur profesionist în strategii de comunicare.

Alexandra Cantor

PROGRAM DIRECTOR
vladtausance01


Vlad e un fel de Lego-Man future level – în sensul că poți să îi dai 3 piese din filme complet diferite și îți construiește un serial de box office. Este our special brain când vine vorba de design de proiecte – ultima lovitură dată împreună: proiectul pentru liceeni, In a Relationship.

Vlad Tăușance

DESIGNER PROGRAM, TRAINER
irene2


Este eroina noastră, ne-a salvat în 2016 din insuficiență respiratorie cauzată de caruselul birocratic. Mai precis, toată migăleala treburilor legale, de care nu ai nicio șansă să scapi și întotdeauna inamicul în desfășurarea unui proiect conform planului, ea o face cu grația unui chirurg care ar opera flori.

Ingrid Weber

ADMIN & OPERAȚIONAL
daninaarsene


Pune de zor star dust în Policlinica de Marketing și Comunicare pentru ONG-uri, ca un manager de proiect neeclipsabil. În restul timpului, e genul de freelancer care vine la noi la birou cu ponturile de balet în geantă. Iar în restul restului de timp, face piruete magice cu comunicare & PR pentru alte proiecte în care crede.

Danina Arsene

PROJECT MANAGER, TRAINER
andra

Andra Alexa Anastasia

Project Assistant